SOUL RAIN

De cele mai multe ori, semintele reprezinta un procent foarte mic din greutatea totala a unui fruct sau a unei flori, dar acestea contin foarte multi nutrienti care aduc cele mai puternice beneficii pentru sanatate. Fundatia tuturor produselor noastre sunt semintele atent selectionate. Ele sunt geneza vietii.


Probabil ati auzit ca fructele de padure si plantele medicinale sunt mari “devoratori” de radicali liberi. Ceea ce multi nu realizeaza, este ca cea mai puternica parte din aceste ingrediente vine din seminte!

Suplimentele nutritive SOUL contin semintele cele mai bogate in proprietati nutritive : seminte de chimion negru, seminte de zmeura neagra, seminte de struguri Chardonnay, precum si Riboza-D, un zahar cu cinci atomi de Carbon care ajuta la refacerea energiei celulare.

ingrediente

 

orac

 

Ingrediente Soul Rain

Seminte de chimion negru

Chimionul negru (de asemenea, cunoscut sub numele “Seminte Negre”, sau “Nigella sativa”) are o istorie care se intinde pe parcursul a peste 2500 de ani, ceea ce face ca acest ingredient sa fie unul dintre cele mai sigure extracte de plante pentru consumul uman. Semintele de chimion negru au capacitatea de a creste rezistenta si protectia organismului uman impotriva bolilor.

Studiile clinice au aratat ca uleiul din semintele negre controleaza glicemia, colesterolul si alte afectiuni, fiind considerat a fi unul dintre cele mai bune uleiuri vindecatoare din toate timpurile.

Seminte de zmeura neagra

Semintele de zmeura neagra contin fitonutrienti antioxidanti, inclusiv ellagitannins si antociani. Acestia ajuta in lupta impotriva virusilor, a inflamatilor, precum si impotriva multor altor afectiuni grave.

Antioxidantii identifica si elimina substantele care provoaca daune celulelor, mai exact radicali liberi. Radicalii liberi pot aparea natural in organism sau prin expunerea la toxinele din mediul inconjurator.

Desi ellagitannins exista in cele mai multe fructe de padure, zmeura este cea care contine cel mai mare procent.

Seminte de struguri Chardonnay

Semintele de struguri sunt o sursa bogata de flavonoide, mai precis de proantocianidine. Aceste flavonoide sunt foarte importante pentru sanatatea creierului. Proantocianidinele sunt cunoscute pentru proprietatile lor antioxidante.

S-a demonstrat ca Proantocianidinele ajuta la intarzierea considerabila a peroxidarii lipidice si a chelarii ionilor de fier. Ionii liberi de fier sunt unii dintre cei mai puternici promotori ai peroxidarii lipidice si a productiei radicalului hidroxil. Acesta din urma are o contributie majora in patogeneza bolii Parkinson, una dintre cele mai comune boli neurologice la persoanele in varsta.

Riboza-D

Riboza-D este un zahar cu cinci atomi de Carbon care se gaseste in fiecare celula din corpul nostru si care combina oxigenul si ATP-ul (adenozin trifosfat) pentru a oferi energie fiecarei celule. Riboza este de asemenea prezenta in ARN (acid ribonucleic), unul dintre principalii purtatori de informatii ale organismelor vii.

Stresul oxidativ, masurat prin daunele provocate de radicalii liberi celulei, duce la inflamarea sistematica. Din fericire, corpul nostru se ocupa de aceasta problema zilnic. Cu toate acestea, in cazul in care se constata o crestere anormala a radicalilor liberi, organismul nostru devine obosit si mai putin eficient in productia Ribozei –D pentru refacerea energiei celulare. Din acest motiv, trebuie sa suplimentam nivelul de Riboza-D pentru a regenera sistemul de energie a celulei.

Cauzele care pot conduce la cresterea anormala a radicalilor liberi pot fi: efortul fizic sustinut, stresul zilnic, fumatul excesiv, aportul foarte mare de grasimi saturate, sistemul imunitar slabit de diverse afectiuni, imbatranirea…etc.

soul-picture

Stiinta din spatele produsului SOUL

Fitochimicale :   sunt compusii naturali chimici din plante care au proprietati antioxidante. Exista mii de tipuri de antioxidanti, care reduc afectiuni medicale grave.

Thymoquinone:      este un antioxidant puternic care se regaseste in semintele de chimen negru. Diferite studii au aratat ca acest antioxidant poate imbunatati imunitatea, functionalitatea organelor interne, si contribuie la mentionea unei inimi sanatoase.

Procianidine:    sunt flavonoide care se gasesc in diferite fructe si seminte, inclusiv in semintele de struguri. Au calitati antioxidante care s-au dovedit a stabiliza colagenul si elastina si care pot sprijini muschii, organele, articulatiile, vasele din organism.

Procianidinele au, de asemenea, beneficii in consolidarea sanatatii inimii si promovarea longevitatii.

Tocoferol:    sau vitamina E este un antioxidant liposolubil, care imbunatateste metabolismul si sistemul imunitar, previne imbatranirea, imbunatateste sanatatea pielii si promoveaza vitalitatea generala. Semintele au unele dintre cele mai mari concentratii din acest compus.

 

Suplimentele nutritive Soul au efecte pozitive asupra sanatatii, iar acestea pot fi masurate in trei moduri simple:

–          performanta din punct de vedere fizicșimental

–          lipsa semnelor si simptomelor bolii

–          longevitate
Soul este punctul culminant al eforturilor noastre de cercetare și dezvoltare. Este bijuteria noastra, produsul nostru pilot. Și are un gust absolut uimitor!

Acest amestec brevetat de seminte de chimen negru, seminte de zmeura neagra, seminte de struguri Chardonnay și riboza-D ofera o nutritie vitala cum nu a mai fost gasita in niciun alt produs din lume!

De ce sa astepti? Comanda acum suplimentul nutritiv Soul!!!