SOUL 6

Rain International este un instrument prin care viata ta se va schimba si prin care vei schimba, la randul tau, viata celor din jur. Fie ca este vorba despre construirea unei oportunitati de afaceri pentru tine sau de a duce o viata sanatoasa si plina de vitalitate, suntem o familie.

Secretele naturii

Secretul produselor noastre nu consta doar in seminte, ci si in modul in care dezlegam compusii puternici si nutritivi din fiecare samanta in parte. Folosim un procedeu unic, dar vechi : presarea la rece. Acest procedeu presupune extragerea si conservarea tuturor nutrientilor din fiecare samanta in parte.

Presarea la rece este procesul de presare a uleiului din seminte, fara o incalzire in prealabil. Technologia presarii la rece se distinge prin simplitate, costuri reduse de exploatare, consum redus de energie, iar uleiul obtinut contine multe substante valoroase. Prin presarea la rece a semintelor, se obtine un ulei cu o aroma naturala, bogat in vitamine, acizi grasi esentiali si minerale.

Samanta neagra de chimion

Povestea Rain International incepe cu samanta de chimion negru. Timp de 3000 de ani, intregi civilizatii si personalitati din antichitate au slavit si laudat abilitatile curative ale semintelor de chimion negru in prevenirea si vindecarea bolilor.

Stiinta moderna realizeaza acum capacitatile nutritive si efectele curative pe care aceasta samanta le are. Bogate in antioxidanti si in compusi organici, semintele de chimion negru stau la baza unei vieti lungi si sanatoase.

Cercetarile arata ca semintele de chimion negru au in compozitie acizi grasi esentiali Omega-3 si Omega-6. Acesti acizi naturali au un rol important in sustinerea si repararea membranelor celulare.

Samanta intreaga

Procesul nostru de presare la rece separa de coaja uleiurile esentiale gasite in seminte. Aceste doua componente sunt apoi reintroduse in produsele noastre. Astfel, intreaga samanta este folosita, rezultand un supliment plin de sanatate, provenit din sanul naturii.

Concentrare pura

Procesul nostru de presare la rece garanteaza ca fiecare samanta ofera concentratia maxima de nutritie, incluzand antioxidanti, fitosteroizi, acizi grasi esentiali, fosfolipide si minerale dizolvate.

Energie sustinuta natural

Cand compusii naturali din seminte sunt presati la rece, se creeaza o puternica concentratie de energie fortifianta in fiecare dintre produsele noastre. Rezultatul obtinut? O persoana mai puternica si mai sanatoasa cu ajutorul celei mai pure forme de energie.

Beneficii:

  • Cresterea functiilor musculare.
  • Reducerea inflamatiilor.
  • Crearea unor rezervoare de energie.
  • Amplificarea rezistentei la eforturi fizice.

 

Echipa de directori Rain International

byron-belka

 

 

Byron Belka – fondator, presedinte.

Byron Belka, presendintele Rain International a fost implicat in trecut in promovarea si distribuirea de numeroase suplimente nutritive, dar niciodata nu a experimentat ceva atat de puternic ca Soul. Viziunea sa de a ajuta oamenii sta in spatele succesului inregistrat de Rain International.

 

 

Ted Clark – vicepresedinte de finante.

Ca vicepresedinte al departamentului financiar Rain International, Ted Clark joaca un rol important in mentinerea situatiei financiare si in dezvoltarea planului de business.

 

Aaron-Palmer

 

 

Aaron Palmer – director general, Europa.

Aaron Palmer, Managing Director pentru Europa, a infiintat departamentul Rain International European in Budapesta, unde si locuieste de 10 ani impreuna cu familia sa. Aaron s-a alaturat echipei Rain International datorita produsului revolutionar Soul si oportunitatii de a munci alaturi de prietenul sau Byron Belka, o legenda a marketingului in retea.
Danny-Pang

 

 

 

 

Danny Pang – co-fondator, director general, Asia.

Danny Pang, cu peste 20 de ani de experienta in vanzarea directa, s-a alaturat echipei Rain la sfarsitul anului 2010 pentru a-si indeplini visul de a ajuta oameni.

 

Daniel-Scarpino

 

 

Daniel Scarpino – vicepresedinte departament marketing.

Este unbusiness leader cunoscut pentru viziunea sa strategica in a crea, construi si ghida ideile inovative. Angajamentul lui Daniel pentru Rain se datoreaza pe de o parte beneficiilor produsului, iar pe de alta parte abordarii bazate pe munca in echipa, pe care compania le ofera partenerilor sai.

 

 

CaseyWhitaker

 

 

Casey Whitaker – vicepresedinte suport global.

Casey Whitaker, inainte de a se alatura echipei Rain, a fost vicepresedinte al departamentului de Vanzari si Business Development din cadrul unei companii dezvoltatoare de software, unde a contribuit la transformarea companiei intr-un lider major pe piata software. Casey este incantat de cresterea la nivel mondial a produsului Soul si se dedica sustinerii aceastei cresteri, astfel incat tot mai multe persoane sa poata beneficia de puterea suplimentului nutritiv Soul.

 

 

 

Frankie Lee – Presedinte Rain, Asia.

Frankie Lee si-a deschis propria companie de inginerie in 1988, inregistrand rapid succes. Compania sa are filiale in toata Asia si peste 500 de angajati. Frankie beneficiaza de un simt ascutit pentru afaceri, care merge dincolo de anii de experienta formala si datorita caruia a stiut ca Soul va fi special.

 

Russell Cowley – vicepresedinte vanzari, America de nord.

Russell Cowley, cu peste 14 ani de experientainmanagementul vanzarii cu amanuntul si in marketingul in retea, ni s-a alaturat pentru a oferi o perspectiva unica echipei de vanzari Rain International. „Rain este cu siguranta vehiculul prin care sute de mii de oameni isi imbunatatesc sanatatea, bunastarea si scopul in viata!

 


 

De cat timp se afla Rain International pe piata?

Din 2011, furnizam cercetari inovatoare si produse revolutionare pe piata suplimentelor nutritionale pentru milioane de oameni.

Care este misiuna Rain International?

Misiunea noastra este simpla: sa ajutam oamenii de pe intreg mapamondul sa fie mai sanatosi si mai instariti. Realizam acest lucru prin dezvoltarea de produse inovatoare, bazate pe nutritia cu seminte si prin sprijinirea si educarea partenerilor nostri.

Rain International este un partener al vreunei societati mai mari?

Nu, Rain International este o entitate independenta complet, cu libertatea si capacitatea de a distribui produsele noastre nutritive unice in intreaga lume! Prin achizitiile recente si cresterea continua, produsele Rain International sunt disponibile in America de Nord, Asia, Europa si aproape pe tot mapamondul.

Cum pot afla mai multe despre inscrierea in echipa Rain International?

Vizitati pagina distribuitorului nostru Rain pentru a afla cum va puteti imbunatati atat sanatatea, cat si situatia materiala cu modul de viata Rain International. Toti membrii echipei noastre de conducere sunt sau au fost distribuitori la inceput. Suntem mandri sa fim o companie cladita de catre distribuitori, pentru distribuitori.

De ce folosim semintele?

De ce nu?! Pur si simplu semintele sunt fundatia vietii. Semintele au stat la baza sanatatii de mii de ani. Popoarele antice chiar au venerat semintele pentru puterile lor curative si nutritive. Datorita cercetarilor noastre, am fost in masura sa luam aceste valori nutritive si sa le aplicam ca fundament pentru fiecare dintre produsele noastre. Puteti afla mai multe despre asta vizitand pagina noastra ingrediente Soul Rain.

Contacteaza Rain International

Contacteaza-ne chiar acum si afla mai multe despre suplimentele noastre si oportunitatile construirii unei afaceri !